... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, t....

tarian jari di atas papan kekunci

tarian jari di atas papan kekunci....

... lahir pada tahun 70-an paling ramai, dan fesyen mereka 'pukul habis

... lahir pada tahun 70-an paling ramai, dan fesye....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

Nampak tak trofi yang aku pegang tu? Agak-agak korang trofi apa tu ...

Nampak tak trofi yang aku pegang tu? Agak-agak kor....

Nah. Ni gaya jumpsuit. Haha. Nak pegi parti atau event pestaria sesuai ...

Nah. Ni gaya jumpsuit. Haha. Nak pegi parti atau e....

... tersebut iaitu koleksi baju tidur dan koleksi pakaian komersil

... tersebut iaitu koleksi baju tidur dan koleksi ....

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang disediakan oleh penganjur

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang dised....

agak2 gaya diaorg pakai dress ala2 mcm ni...

agak2 gaya diaorg pakai dress ala2 mcm ni.......

Fesyen Muslimah atau Fesyen Bertudung?

Fesyen Muslimah atau Fesyen Bertudung?....

gaya Saturday Night Fever ala-ala John Travolta. untuk asben nanti ...

gaya Saturday Night Fever ala-ala John Travolta. u....

Live to be love!

Live to be love!....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

Fesyen Pakaian Retro http://naimcheom.blogspot.com/2011/06/retro.html

Fesyen Pakaian Retro http://naimcheom.blogspot.com....