Fesyen Pakaian 70an

tarian jari di atas papan kekunci

tarian jari di atas papan kekunci....

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, t....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

... tersebut iaitu koleksi baju tidur dan koleksi pakaian komersil

... tersebut iaitu koleksi baju tidur dan koleksi ....

agak2 gaya diaorg pakai dress ala2 mcm ni...

agak2 gaya diaorg pakai dress ala2 mcm ni.......

My Life & My Forever Love

My Life & My Forever Love....

Nampak tak trofi yang aku pegang tu? Agak-agak korang trofi apa tu ...

Nampak tak trofi yang aku pegang tu? Agak-agak kor....

... lahir pada tahun 70-an paling ramai, dan fesyen mereka 'pukul habis

... lahir pada tahun 70-an paling ramai, dan fesye....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

Nah. Ni gaya jumpsuit. Haha. Nak pegi parti atau event pestaria sesuai ...

Nah. Ni gaya jumpsuit. Haha. Nak pegi parti atau e....

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang disediakan oleh penganjur

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang dised....

Fesyen Muslimah atau Fesyen Bertudung?

Fesyen Muslimah atau Fesyen Bertudung?....

gaya Saturday Night Fever ala-ala John Travolta. untuk asben nanti ...

gaya Saturday Night Fever ala-ala John Travolta. u....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

baju ala-ala saloma? tak tau saloma? llaaaaa~~ seniwati zaman 60-70an ...

baju ala-ala saloma? tak tau saloma? llaaaaa~~ sen....